TalkingChina предоставя преводачески услуги за Suzhou Jinyi

Следното съдържание е преведено от китайски източник чрез машинен превод без последващо редактиране.

През април тази година TalkingChina стартира сътрудничество за превод със Suzhou Jinyi за сертифициране на системата.

Jiangsu Meifengli Medical Technology Co., Ltd. е всеобхватен голям експериментален център с животни, специализиран в предклинични експериментални изследвания на медицински устройства.Suzhou Jinyi Medical Technology Co., Ltd., глобално водеща нова лаборатория в хардуерните условия, се намира в индустриалния парк на Суджоу в провинция Дзянсу, с 4700 квадратни метра самостоятелна сграда.

Като платформа за обществена услуга за медицински изследвания, базирани на големи експерименти с животни, Meifengli и Suzhou Jinyi могат не само да осигурят предклинични експерименти с животни и доклади за изследвания за in vitro тестване, необходими за регистрация на медицинско устройство, обучение на таланти за нови медицински технологии и клинични техники на нови устройства, но също така предоставя цялостни услуги за предклинична оценка като неклинична патология, оценка на основни медицински изследвания, фармакологична и токсикологична оценка на комбинирани продукти с лекарствени устройства, стволови клетки и други лекарства.

Като водещ доставчик на преводачески услуги във фармацевтичната и медицинската индустрия, TalkingChina разполага с професионален екип за преводи, покриващ над 80 езика по целия свят, включително английски, японски, корейски, френски, немски, испански, португалски и др. Поддържа добро сътрудничество с големи биофармацевтични компании и компании за медицински изделия от дълго време.Сътрудничещите звена включват, но не се ограничават до: Siemens, Eppendorf AG, Santen, Sartorius, Jiahui Health, Charles River, Huadong Medicine, Shenzhen Samii Medical Center, United Imaging, CSPC, Innolcon, EziSurg Medical, parkway и др.

 

В бъдещите си сътрудничества TalkingChina ще продължи да предоставя на клиентите най-добрите езикови решения с богатия си индустриален опит.


Време на публикуване: 26 юли 2024 г