TalkingChina предоставя преводачески услуги за GANNI

Следното съдържание е преведено от китайски източник чрез машинен превод без последващо редактиране.


GANNI е водеща скандинавска модна марка от Дания. През юни 2024 г. TalkingChina установи партньорство за превод с GANNI, като основно предоставя услуги за превод на продуктова информация от английски на китайски.

GANNI е основана през 2000 г. и е със седалище в Копенхаген. Марката е пълна с уникални детайли със скандинавски стил, а мисията й е проста и ясна – да добави основни неща за лесно обличане към гардероба.

GANNI съчетава бохемска естетика със смели цветови сблъсъци, за да представи жив и свободен имидж на марката, завладявайки сърцата на много модни любители с игриви цветя, персонализирани щампи, волани и др. Сред тях особено търсени са елегантните рокли, персонализираните тениски и късите ботуши.

Като старши доставчик на езикови услуги в индустрията за модни луксозни стоки, в допълнение към предоставянето на услуги за устен превод за Miu Miu, луксозна марка под Prada Group, TalkingChina си сътрудничи с три големи групи за луксозни стоки през годините, включително, но не само LVMH Group Louis Vuitton, Dior, Guerlain, Givenchy, Fendi и много други марки, Gucci на Kering Group, Boucheron, Bottega Veneta и Vacheron Constantin на Richemont Group, Jaeger-LeCoultre, International Watch Company, Piaget и др.

Чрез това сътрудничество с модната марка GANNI, TalkingChina спечели признание от клиентите за отличното си качество на преводаческата услуга. В бъдеще TalkingChina също ще се придържа към мисията си „TalkingChina+, постигане на глобализация“ и ще продължи да помага на клиентите да решават проблеми, свързани с езика в развитието на глобализацията.


Време на публикуване: 29 август 2024 г